Երկուշաբթի, 14.07.2025, 22:37Приветствую Вас Հյուր

Ժամանցային Բլոգ

Խոհանոց

Главная » Статьи » Թխվածքներ

Դեղձով Բլիթ

Դեղձով Բլիթ

Բաղադրությունը

0,5 կգ դեղձ
200 գր կարագ կամ մարգարին
1 բաժակ շաքարավազ
2 թեյի գդալ վանիլ
3 ձու
1 թեյի գդալ սոդա(քացախով մարած)
ալյուր այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր

Պատրաստման եղանակները

Նախապես թուլացած կարագը շաքարավազով տրորել, ավելացնել ձվերը, սոդան, ալյուրը և խմոր հունցել: Ձևաթավան պատել կարագի շերտով, վրան լցնել խմորի2/3 մասը և մատներով հարթեցնել:
Դեղձերը լվանալ, կորիզները հեռացնել, կտրատել և շարել խմորի վրա:
Խմորի մնացած մասից ձողեր պատրաստել և ցանցանման դասավորել դեղձերի վրա:
Բլիթը մոտ 30 րոպե եփել մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Категория: Թխվածքներ | Добавил: merishok975 (06.07.2013) | Автор: merishok975
Просмотров: 467 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Մինի-Չատ
200
Форма входа
Категории раздела
Աղանդեր [2]
Աղցաններ [2]
Ըմպելիքներ [2]
Թխվածքներ [2]
Ուտեստներ [2]
Հարցում
Оцените мой сайт
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 4
Ստատիստիկա

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0
Փնտրել