Երկուշաբթի, 14.07.2025, 12:03Приветствую Вас Հյուր

Ժամանցային Բլոգ

Խոհանոց

Главная » Статьи » Ուտեստներ

Դդմիկը Բուլղարական Պղպեղով

Դդմիկը Բուլղարական Պղպեղով

Բաղադրությունը

500գ դդմիկ
300գ բուլղարական պղպեղ
200գ գազար
2 միջին գլուխ սոխ
կանաչի ըստ ճաշակի
աղ, պղպեղ (սխտորի փոշի)
բուսայուղ

Պատրաստման եղանակները

Սոխը մանր կտրատել, գազարը քերել մանր քերիչով, պղպեղը և դդմիկը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը բուսայուղի մեջ տապակել, ավելացնել գազար, պղեղ: Փակել կափարիչով և թողնել 5-7րոպե: Ավելացնել դդմիկը, փակել կափարիչով և թողնել 15-20րոպե: Եփելուց հետո աղ, պղպեղ(սխտորի փոշի) անել: Մատուցելուց առաջ վրան կանաչի լցնել:

 

Категория: Ուտեստներ | Добавил: merishok975 (06.07.2013) | Автор: merishok975
Просмотров: 473 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Մինի-Չատ
200
Форма входа
Категории раздела
Աղանդեր [2]
Աղցաններ [2]
Ըմպելիքներ [2]
Թխվածքներ [2]
Ուտեստներ [2]
Հարցում
Оцените мой сайт
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 4
Ստատիստիկա

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0
Փնտրել