Երկուշաբթի, 14.07.2025, 11:55Приветствую Вас Հյուր

Ժամանցային Բլոգ

Խոհանոց

Главная » Статьи » Աղանդեր

Անուշահամ Քաղցրավենիք

Բաղադրությունը

թխվածքաբլիթ 200գր
շաքարավազ 3ճգ
ջուր 3ճգ
կակաո 3 ճգ
կոնյակ 1 ճգ ( ըստ ցանկության)
սալորի չիր 100գր
կարագ 100 գր
ընկույզ 100գր
1 ձու
կոկոսի փաթիլներ 20 գր:

Պատրաստման եղանակները

Սկզբից խառնել շաքարավազը, կակաոն և ջուրը միասին: Ապա դնել գազօջախին, մարմանդ կրակի վրա և թողնել միչև եռա: Ավելացնել նաև կոնյակը, կարագը և ձուն և անընդհատ խառնել խառնիչով, այնպես որ ստացվի միասեռ զանգված:
Նախապես թխվածքաբլիթը, սև սալորը և ընկույզը մանրացնել բլենդերով, այս ամենին ավելացնել վերը նշված խառնուրդը և լավ խառնել:
Ապա այս զանգվածից գնդիկներ պատրաստել, դնել սառնարանում մի քանի ժամ, այնուհետև գնդիկները պատել կոկոսի փաթիլներով և մեջդեղում նուշ դնել: Շատ համեղ է ստացվի, փորձեք:


Անուշահամ ՔաղցրավենիքԱնուշահամ ՔաղցրավենիքԱնուշահամ Քաղցրավենիք

Категория: Աղանդեր | Добавил: merishok975 (06.07.2013) | Автор: merishok975
Просмотров: 454 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Մինի-Չատ
200
Форма входа
Категории раздела
Աղանդեր [2]
Աղցաններ [2]
Ըմպելիքներ [2]
Թխվածքներ [2]
Ուտեստներ [2]
Հարցում
Оцените мой сайт
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 4
Ստատիստիկա

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0
Փնտրել