Բաղադրությունը
թխվածքաբլիթ 200գր
շաքարավազ 3ճգ
ջուր 3ճգ
կակաո 3 ճգ
կոնյակ 1 ճգ ( ըստ ցանկության)
սալորի չիր 100գր
կարագ 100 գր
ընկույզ 100գր
1 ձու
կոկոսի փաթիլներ 20 գր:
Պատրաստման եղանակները
Սկզբից խառնել շաքարավազը, կակաոն և ջուրը
միասին: Ապա դնել գազօջախին, մարմանդ կրակի վրա և թողնել միչև եռա:
Ավելացնել նաև կոնյակը, կարագը և ձուն և անընդհատ խառնել խառնիչով, այնպես
որ ստացվի միասեռ զանգված:
Նախապես թխվածքաբլիթը, սև սալորը և ընկույզը մանրացնել բլենդերով, այս ամենին ավելացնել վերը նշված խառնուրդը և լավ խառնել:
Ապա այս զանգվածից գնդիկներ պատրաստել, դնել սառնարանում մի քանի ժամ,
այնուհետև գնդիկները պատել կոկոսի փաթիլներով և մեջդեղում նուշ դնել: Շատ
համեղ է ստացվի, փորձեք:
  
|